9 mars 2013
13:00

Pajala IF

Referat: STIL - Pajala IF

Vi börjar bäst. Skapar en del chanser och vi borde nog satt ngt mål i inledningen av matchen. I övrigt är det en rätt chansfattig period. Båda lagen backar hem och spelar tajt försvar. 12.02 slänger en hemmaback iväg ett skott som seglar förbi samtliga spelare och in bakom en skymd Elin och vi hamnar i uppförsbacke. Vi skapar inte särskilt mycket framåt, men med drygt 30 sek kvar kommer kvitteringen då Tova lämnar bollen åt Viola som drar upp den i krysset.

Andra perioden är den första lik. Chansfattigt och mycket kontrollerat försvarsspel från båda lagen. Det känns som att nästa mål blir väldigt viktigt. Tyvärr är det STIL som gör det målet. 2-1 kommer 17.43 då hemmalaget har pp.

Ett mål upp inför sista. Inledningsvis kommer vi inte till några kvitteringschanser, men med drygt 5 minuter kvar börjar det osa kring STILs målvakt. Tyvärr lyckas vi inte få in ngn kvitering och hemmalaget tar revansch med samma siffror som vi slog dom med förra helgen.

Vi gör en helt ok match. Mest rättvist hade det nog varit om vi delat på poängen. Men det kommer en ny chans på poäng i morgon då vi möts igen. Värt att notera i denna match var att vi endast hade tre forwards tillgängliga och att samtliga var född -97. Örjan gick till Elin för ett stabilt spel i målet.